Jaarcongres Lidz 2019

Dit jaar staat ons Lidz Jaarcongres in het teken van bezieling en verdieping. Als je open staat voor verdieping van Lean werken dan kun je met bezieling namelijk alles. Na dit congres weet je door te dringen tot de kern van Lean werken.

Het jaarcongres is op inschrijving toegankelijk voor 350 – 400 medewerkers van alle aan Lidz deelnemende zorgorganisaties. Het programma is geschikt voor iedereen die in de zorg werkt en Lean kennis wil halen én brengen; voor zowel startende als gevorderde organisaties.

Voorinschrijving

Mijn organisatie is aangesloten bij Lidz en ik schrijf me alvast in. In september – wanneer het programma bekend is - geef ik me definitief op.

UW GEGEVENS

(*) Verplicht veld
Aanhef
DhrMevr

Ik wil een poster presenteren(*):
JaNeeMisschien

Ik wil een voorstel doen voor een workshop(*):
JaNeeMisschien

Ik kom waarschijnlijk(*):
Met de autoMet het openbaar vervoer (er worden pendelbussen ingezet)Op een andere manier

Ik heb interesse in een voorprogramma op donderdagavond 7 november(*):
JaNeeMisschien

Ik heb interesse in een hotelovernachting in Leerhotel Het Klooster(*):
JaNeeMisschien

Toestemming(*):
Ik geef toestemming voor het gebruik van mijn persoonsgegevens die noodzakelijk zijn voor de aanmelding van deze bijeenkomst