Symposium “Wie ben jij?” maandag 23 september 2019

Wat beteken jij voor de bewoner/cliënt?
Carintreggeland, Carinova en Sensire delen de visie dat de relatie tussen bewoner/cliënt en zorgprofessional de kern van de zorgorganisatie is. Tijdens het Symposium op maandag 23 september willen wij laagdrempelig informatie en kennis uitwisselen met elkaar. Hiermee willen wij het wonen en leven van de bewoner/cliënt en het werkplezier verhogen.
Wij willen vandaag stilstaan bij: Wie ben jij? Welke normen en waarden heb jij, welke persoonlijke eigenschappen passen bij jou, wat neem jij mee aan kwaliteiten en valkuilen? En welke invloed heeft dat op de zorg die jij levert aan bewoners /cliënten?

JE GEGEVENS

(*) Verplicht veld
Aanhef (*)
DhrMevr

Voor deelname aan het symposium ontvang je 4 accreditatie punten voor het kwaliteitsregister. Hieronder kun je je registratienummer van de V&VN invullen.

WORKSHOPS

Er zijn twee workshoprondes in de middag. Alle zes de workshops worden in beide rondes aangeboden. Wij vragen je om je eerste, tweede en derde keuze aan ons door te geven.

Eerste Keuze

Tweede Keuze

Derde Keuze

Toestemming(*):
Ik geef toestemming voor het gebruik van mijn persoonsgegevens die noodzakelijk zijn voor de aanmelding van deze bijeenkomst

Let op! Er is slechts plek voor 100 deelnemers (maximaal 35 per organisatie).

Deelname is kosteloos en je mag je uren schrijven en reiskosten declareren.

Voor deelname aan het symposium ontvang je 4 accreditatie punten voor het kwaliteitsregister. Bij aanmelding dien je je registratienummer te vermelden.