VTOI congres 2016

VTOI congres 2016

Ruim 460 toezichthouders, bestuurders en andere stakeholders kwamen op vrijdag 8 april bijeen in het NBC voor de jaarlijks terugkerende ‘Dag van het Toezicht’. Key note speaker Jan Rotmans wist de deelnemers vrijwel meteen te boeien met zijn betoog over de verandering van tijdperk waarin we ons momenteel bevinden. Na deze plenaire start zwermden de deelnemers uit over de subzalen voor een van de 14 workshops annex rondetafelgesprekken. Een aanzienlijk deel van de deelnemers koos er overigens voor om in de grote zaal door Paul Schnabel te worden bijgepraat over Onderwijs2032, een onderwerp wat momenteel veel in de belangstelling staat. Nadien vond nog een kortere plenaire sessie plaatst waarna de deelnemers nog even konden na borrelen. Bekijk voor een sfeerimpressie de foto’s van deze dag!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.