Werkwijze

Werkwijze M&T event- en congresorganisatie

Ieder event is uniek en elke opdrachtgever heeft haar eigen wensen en ideeën.

Wij passen onze dienstverlening daar geheel op aan. Alles wat M&T events levert is puur maatwerk en speciaal voor jou bedacht en ontwikkeld. Om te weten te komen wat we voor je kunnen betekenen, maken we graag een afspraak bij jou op locatie voor een eerste kennismaking. Tijdens dit vrijblijvende gesprek worden je ideeën, wensen en natuurlijk je budget in kaart gebracht. Met deze informatie maakt jouw eigen eventplanner een voorstel op maat.

Na goedkeuring van het voorstel gaan wij direct aan de slag met de voorbereiding. Wij maken een tijdsplanning, benaderen en maken de afspraken met leveranciers, doen de contract onderhandelingen, bewaken het budget, verzorgen de (versturing van) uitnodigingen, maken de website, verzorgen persberichten en natuurlijk maken wij een draaiboek voor op de dag zelf.

Op het event zelf zorgen wij ervoor dat alles vlekkeloos verloopt zodat jij als opdrachtgever onbezorgd kunt genieten!

Ook na het event houdt onze dienstverlening niet op. Terwijl jij aan het nagenieten bent, handelen wij de laatste zaken af.

Daarnaast heeft M&T events ook personeel inzetbaar als Interim Eventmanager, Tijdelijke ondersteuning en kan je onze Hostessen inschakelen.