Lilian Jongkind – Referenties Congresorganisatie

Lilian Jongkind | Roffa Communicatie

Referentie Inspiratiemiddag WERkbedrijf Forum Zuid-Holand Centraal – 15 september 2016
“M&T Events – Milene du Burck – heeft voor het WERKbedrijf Forum Zuid-Holland Centraal onze Inspiratiemiddag fantastisch goed verzorgt op 15 september jl.
Vanaf het allereerste contact wisten we: het komt allemaal goed. Milene was onze geheugensteun, duwer, trekker en bovenal onze enorme regelneef.
Ze zocht (op ons verzoek) de samenwerking met een lokale cateraar en lokale technische partij om tijdens ons evenement voor ca. 120 personen te komen werken. Ze heeft de kweekkas (gastheer van het event was namelijk een tuinder) omgetoverd tot een aantrekkelijke en professionele event-setting.
De ontvangst van alle gasten, het aansturen van de catering, alle begeleiding van sprekers, dagvoorzitter en speciale gasten, de op- en afbouw: alles liep meer dan gesmeerd.
Maar bovenal was Milene degene die ons allerlei zorgen uit handen nam: van parkeerwachters op het terrein tot de begeleiding van sprekers: alles liep zeer voorspoedig. Dus mochten we in de toekomst andere feestelijke events kunnen organiseren: we werken dan heel graag weer met M&T Events!”